Те тия фланци ги търсих навсякъде... Нищо както и да е... Сондата е на EPS , по спомен беше 180 и нещо, но тъй като са ми познати ми я дадоха за 140.
Известие
Collapse
No announcement yet.
1.8 8к голям разход
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от TS Покажи съобщениеДо къде го докара с разхода?А не е като да не си я настъпвам честичко
Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Поразчистих темата, защото я се отклонихте от основния проблем. Всичко е преместено в "общи спамерски приказки...".
Старайте се в техническите теми да се придържате към един проблем, за да може в последствие чрез търсачката другите потребители да намират необходимата им информация!
Comment
-
Пичове, сега лампата за дюзата отново ми светна и вече не знам какво да правя o.O Този път ми изпю грешка 1-2-2-3 (regulation of lambda probe) Някакви идеи какво може да и има на старицата ?Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеПичове, сега лампата за дюзата отново ми светна и вече не знам какво да правя o.O Този път ми изпю грешка 1-2-2-3 (regulation of lambda probe) Някакви идеи какво може да и има на старицата ?
Проблема ти,са точно три букви E-P-S!Това е възможно най-отвратителната фирма за заменяеми части!След загубата на почти 300 лева (два датчика на коляновия вал и два температурни),съм я заплюл тая фирма като най-голямата гняс която може да съществува на пазара.Заради тази гомняна фирма платих и стъкло на пежо 206 (от яд така млатнах датчика в земята,който отскочи и право в стъклото на комшийския ПИЖО) Колко пари ти се дават за сонда?Имам РАБОТЕЩА от 1.8 8клапанова.Ако мислиш че ще ти свърши работа,твоя е.
Между другото,скапаняшката фирма,си произвежда продуктите в Турция!!!Не слушайте какви локуми ви разтягат продавачите в магазина.Цеховете им се намират в Боюкчекмече,квартал на Истанбул.
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеПроблема ти,са точно три букви E-P-S!Това е възможно най-отвратителната фирма за заменяеми части!След загубата на почти 300 лева (два датчика на коляновия вал и два температурни),съм я заплюл тая фирма като най-голямата гняс която може да съществува на пазара.Заради тази гомняна фирма платих и стъкло на пежо 206 (от яд така млатнах датчика в земята,който отскочи и право в стъклото на комшийския ПИЖО) Колко пари ти се дават за сонда?Имам РАБОТЕЩА от 1.8 8клапанова.Ако мислиш че ще ти свърши работа,твоя е.
Между другото,скапаняшката фирма,си произвежда продуктите в Турция!!!Не слушайте какви локуми ви разтягат продавачите в магазина.Цеховете им се намират в Боюкчекмече,квартал на Истанбул.Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеЕ добре, бе мама му стара. Чисто нова е !
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеА колко пари струва в сравнение с оригиналната (бош или там каквато е)..?Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеДа не би да е от чипа?
Щом разхода е добре и върви доволно, свали си таблото и махни лампатаAlfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеЛампата светва и като подам газ до 2500 оборота изгасва. Разхода си е добре....
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеМоже и да не е ламбдата,ако колата е същата,тази от форума,предния собственик каза,че му е светела лампата за инжекциона от време навреме.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
Comment